1A5A7391

Mijn naam is Veerle Van Bogaert en ik ben sinds 1 september 2016 directie van deze warme school.  Ik begin graag met jullie welkom te heten.  Weten dat je ergens welkom bent, is heel erg belangrijk.  Ik heb in deze school dan ook aan den lijve mogen ondervinden dat dit een heel fijn gevoel geeft.  Je ergens thuis kunnen voelen is een fundamentele voorwaarde om je werk goed te kunnen doen.

Onze schoolfamilie is dagelijks bezig om ons schoolleven aangenamer te maken.  Hiervoor kunnen we rekenen op ons enthousiast leerkrachtenteam, poetspersoneel, administratie, vrijwilligers en ook de fijne samenwerking met de ouderraad maakt onze school nog sterker.

We zetten heel wat lestijden in op zorg, zo kunnen we onderwijs bieden op maat van elk kind.  We zijn steeds actief in de weer om ons zorgbeleid bij te schaven en te verbeteren.

Op 1 september 2017 startten we met een muzo-leerkracht, zij zal in elke klas van de lagere school alle domeinen binnen muzische vorming aan bod laten komen.

Betrokkenheid staat ook hoog in het vaandel, de ouders zijn onze naaste partners in de opvoeding van onze kinderen.

Leren kan pas beginnen wanneer het welbevinden van de kinderen snor zit.  Naar school gaan is dus ook plezant!

Kent u onze school nog niet?  Kom dan gerust eens langs om de sfeer op te snuiven.  U kan onze schoolvisie terugvinden onder de rubriek ‘documenten’.

Samen met Danny Vergauwen, onze secretariaatsmedewerker, staan we klaar om jullie te ontvangen en eventuele vragen te beantwoorden.

_mg_4813

We duimen voor een fijn schooljaar.

Veerle Van Bogaert

Directeur OLV Ten Bos

Bewaren